Wij maken uw bijgebouw op maat.

Ruimte winnen? Materiaal op te bergen? Dieren onderdak? Of misschien wel een leuke poolhouse om nog meer te genieten van het zwembad en alle spulletjes veilig in op te kunnen bergen? Bij DC EXTERIOR zorgen we uw eiken bijgebouwen en poolhouses op maat.

Met de eiken bijgebouwen en poolhouses op maat, van DC EXTERIOR, geniet u veel langer van uw tuin en/of zwembad. Een vakantiegevoel het hele jaar door, wie droomt daar nu niet van? DC EXTERIOR bouwt uw poolhouse in een mum van tijd en volledig aan uw wensen aangepast. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de meest kwalitatieve houtsoorten.

Vakkundige plaatsing, kennis van het vak en architecturaal inzicht is wat DC EXTERIOR al jaren de best keuze maakt voor het zetten van uw bijgebouw.

Met een zeer brede waaier aan opties tekent DC EXTERIOR uw buiten-dromen uit en plaatsen we deze vakkundig, waardoor u verder niets hoeft te doen dan alleen maar genieten van uw nieuw poolhouse, carport, paardenstal, overdekt terras, …. Uw wensen worden besproken, waarna een gedetailleerde offerte op maat volgt. Duidelijke afspraken en een stipte oplevering, daar staat DC EXTERIOR garant voor.

Bekijk vandaag nog de mogelijkheden, laat uw poolhouse of eiken bijgebouw door DC EXTERIOR uitwerken en geniet jarenlang van de bijkomende ruimte.

Contacteer DC exterior

DC exterior

Uw droom realiseren? Dat kan! Wij helpen u hier, met plezier bij.

Graag luisteren wij naar uw ideeën voor uw poorten, hekken, terrassen, afsluitingen, bijgebouwen, gevelbekleding en meer.
Maak vandaag nog een afspraak en wij brengen uw buiten-dromen tot leven.

Contacteer ons nu