Specialist in het maken van uw poorten.

DC EXTERIOR maakt alles mogelijk wat poorten betreft.

Een sierlijke houten poort is het pronkstuk van uw woning en een echte binnenkomer. Bij DC EXTERIOR zijn we thuis in houten poorten en zijn we de voorbije jaren uitgegroeid tot DE Belgische specialist in houten poorten.

Door gebruik te maken van de beste tropische hardhoutsoorten gaan de houten poorten van DC EXTERIOR jarenlang mee. Bovendien zijn deze poorten ecologisch verantwoord en worden ze op een vakkundige manier geplaatst. Dit natuurlijke materiaal heeft amper onderhoud nodig, zodat u quasi levenslang van de houten poorten van DC EXTERIOR kunt genieten.

Bij DC EXTERIOR produceren we al onze poorten zelf, waarna deze vakkundig worden geplaatst. Door deze werkwijze kan uw houten poort niet verzakken.

Wij bieden zowel metalen poorten als houten poorten (in grenen en hardhout) aan. Maar ook een combinatie van beide, bv. een metalen poort bekleed met ceder, afromosia of padouk. Wij hebben een breede waaier aan voorbeelden maar werken ook van uw eigen schets of foto. Wij maken uw poort op maat en volledig naar uw wens.

Naast houten poorten, staat DC EXTERIOR ook in voor de automatisatie van uw poort en/of videofonie. Zo heeft u maar 1 aanspreekpunt om uw eigen prachtige binnenkomer te realiseren.

Contacteer ons vandaag nog, wij maken met veel plezier tijd voor uw project.

DC exterior

Uw droom realiseren? Dat kan! Wij helpen u hier met plezier bij.

Graag luisteren wij naar uw ideeën voor uw poorten, hekken, terrassen, afsluitingen, bijgebouwen, gevelbekleding en meer.
Maak vandaag nog een afspraak en wij brengen uw buiten-dromen tot leven.

Contacteer ons nu