Wij maken uw terras op maat.

DC EXTERIOR is ook gespecialiseerd in het aanleggen van terrassen.
Geen barsten of verzakkingen, geen plassen na de regen. 100% kwaliteit!
Een terras laten aanleggen levert zeker een meerwaarde op voor uw woning en leefcomfort. Tenminste als het volgens de regels van de kunst en met de uiterste zorg wordt aangelegd. Ook voor terrassen aanleggen kan u op ons vakmanschap vertrouwen.

Houten terrassen van DC EXTERIOR vormen een bijzonder mooie overgang tussen woning en tuin. Door de keuze aan houtsoorten en de flexibiliteit in ontwerp en plaatsing, passen ze zich perfect aan de stijl van uw woning aan.

Ze worden bedachtzaam ontworpen en geproduceerd met het oog op een maximaal esthetisch resultaat, op een uitmuntende duurzaamheid en op een minimum aan onderhoud.

Onze hardhouten terrasplanken worden onzichtbaar bevestigd langs de onderzijde met behulp van Hardwood pro clips, wat de zuiverheid van het design ten goede komt.

Hoe uw nieuwe terras er komt uit te zien, bepaalt u. Er is heel veel keuze: zowel wat materiaal, type, kleur, afmeting, legwijze, voegbreedte als het motief van terras tegel spelen allen een rol in het uitzicht van uw terras. DC EXTERIOR helpt u, stap voor stap, bij het uitkiezen van uw droom terras en legt deze vervolgens vakkundig en volgens de regels van de kunst. Zo kan u spoedig en makkelijk, binnenkort al genieten van uw prachtig terras. Contacteer ons vandaag nog met uw ideeën, wij maken graag tijd voor u.

Contacteer DC exterior

DC exterior

Uw droom realiseren? Dat kan! Wij helpen u hier, met plezier bij.

Graag luisteren wij naar uw ideeën voor uw poorten, hekken, terrassen, afsluitingen, bijgebouwen, gevelbekleding en meer.
Maak vandaag nog een afspraak en wij brengen uw buiten-dromen tot leven.

Contacteer ons nu